Murata työnantajana

Pieniä antureita, valtavia mahdollisuuksia

Kunnianhimoinen tavoitteemme on rakentaa turvallisempaa, terveempää ja hauskempaa maailmaa. Nämä ovat vaativia tavoitteita, mutta MEMS-anturit todellakin edistävät loppukäyttökohteissaan sekä turvallisuutta että elämänlaatua.

Mitä MEMS-anturi tarkoittaa? Jos omistat auton, omistat todennäköisesti myös MEMS-antureita. Niitä käytetään esimerkiksi ajonvakaudenhallintajärjestelmissä liikenneturvallisuuden parantamiseksi. Liikeantureitamme käytetään myös sydämentahdistimissa: joka minuutti, jossain päin maailmaa, sydänpotilaan rintaan asennetaan tahdistin, jossa on anturimme.

Valmistuksemme on Vantaalla

Tuotantomme toimii Vantaalla, jossa sijaitsevien tehtaidemme tilat ovat puhdastilaa ja ESD-suojattua tilaa.

Anturielementtien valmistus tapahtuu puhdastiloissa, missä prosessoimme piikiekoista valmiita anturielementtejä. Työtehtävät sisältävät erilaisia puolijohdeprosesseja, mm. kalvonkasvatusta, litografiaa, kuiva- ja märkäetsausta ja höyrystystä. Työtehtävät ovat pääosin automatisoitujen prosessilaitteiden käyttöä, mutta työ sisältää myös käsin tehtäviä valmistusvaiheita.

 

 

Elektroniikkakomponenttien valmistuksessa anturielementti paketoidaan ja yhdistetään ASIC-piiriin. Työskentely tapahtuu puhdastilassa, jossa automatisoidut prosessilaitteet valmistavat elektroniikkakomponentteja. Työtehtävät sisältävät erilaisten automatisoitujen elektroniikkalaitteiden ohjausta, valvontaa, mittauksia ja tarkastuksia. Työtehtävät sisältävät myös käsintehtäviä vaiheita ja laitteiston käyttöä.

Elektronikkakomponentit testataan ESD-suojatussa tilassa, jossa elektroniikkakomponentti testataan mekaanisesti ja sähköisesti. Työtehtävät sisältävät mm. testauslaitteiden, lämpötilakaappien ja kalibrointilaitteiden käyttöä. Komponenttitestauksessa tuotteemme saavat lopullisen silauksensa ja ovat tarkistuksien jälkeen valmiita käytettävissä mm. autoissa ja teollisuusympäristössä. Muratan Vantaan tehtailla vallitsee hyvä henki, työ on monipuolista ja teknisesti opettavaa.

Liity joukkoomme!

Olemme osa globaalia Murata-konsernia, joka työllistää maailmanlaajuisesti yli 35 000 henkilöä. Etsimme jatkuvasti uusia osaajia jatkamaan tätä menestystarinaa kanssamme!

Copyright © 2012 Murata Electronics Oy